informació i
avís legal

Informació general del titular del web:

Lluert Serveis Telemàtics, S.L.
c/ Príncep Jordi 21-23 Escala A Entresol 2a
08014 Barcelona
Tel. 93 533 16 51
info@lluert.net
CIF: B62710868

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona. Volum 34057, Foli 156, Full B 240071, Inscripció 1

Propietat intel·lectual

Aquest lloc web i tots els seus continguts, inclòs el disseny gràfic, imatges, vídeos, textos i codi font són propietat de Lluert Serveis Telemàtics, S.L. i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge, quedant prohibida la seva reproducció de forma total o parcial, còpia o distribució del contingut del web, sense el consentiment exprés de Lluert Serveis Telemàtics, S.L.

Política de privadesa

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/199, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades facilitades per l'usuari a traves dels diferents formularis incorporats en el web, seran tractades en els fitxers propietat de Lluert Serveis Telemàtics, S.L. amb la finalitat de gestionar i tramitar cada un dels serveis sol·licitats, així com mantenir-lo informat a nivell comercial de qüestions relacionades amb els serveis que oferim.

L'usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal en els termes establerts en la LOPD, dirigint-se per escrit adjuntant una còpia d'un document acreditatiu de la seva identitat a la següent adreça:

Lluert Serveis Telemàtics, S.L.
c/ Príncep Jordi 21-23 Escala A Entresol 2a
08014 Barcelona

L'usuari declara, sota la seva responsabilitat, haver llegit el present apartat íntegrament, entés i acceptat, expressa i plenament, en el moment d'enviar les dades mitjançant els formularis inclosos en el web.

 
    Lluert Serveis Telemàtics, S.L. - c/ Príncep Jordi 21-23 Esc. A Ent. 2a - 08014 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin   facebook