disseny i
desenvolupament web

CONGRESSOS I INSCRIPCIONS EN LÍNIA

En la realització de congressos, convencions i qualsevol esdeveniment s’intenta aconseguir una màxima participació per part dels assistents. Amb la vinculació de sistemes en línia permet afegir una comunicació prèvia, durant i posterior al congrés que dóna un valor afegit i una expansió més enllà dels propis assistents.

Es poden crear fòrums o grups de discussió prèviament al congrés on debatre sobre els diferents temes o taules rodones que es tractaran en el congrés, permetent preparar les exposicions i presentacions i animant d’aquesta manera als ponents en les seves exposicions.

Permet crear aplicacions en línia, com per exemple realitzar preguntes als ponents i on es poden anar recollint les diferents preguntes dels usuaris i fer una selecció per presentar el dia del congrés i respondre aquelles que es consideren més oportunes.

Amb les inscripcions en línia s’automatitza gran part del procés d’inscripció, on s’emmagatzemen les dades dels participants, les quotes, activitats i sessions de treball a les que participarà, fins i tot que puguin triar l’hotel i allotjament que es facilita als participants. Es creen gestors documentals i bases de dades per poder emmagatzemar totes les dades i crear interfícies

En cas de tenir quotes i preus associats es vincula tot el procés d’inscripció amb una passarel·la de pagament on es permet realitzar el pagament en línia, i d’aquesta manera assegurar la inscripció en el congrés. Es desenvolupen eines internes de gestió per a que els encarregats del congrés puguin administrar tots els participants, quotes i activitats seleccionades, imports abonats i pendents, etc.

Per la comunicació amb els participants es desenvolupen eines de difusió per correu electrònic o mailings, informant de la seva sol·licituds, programes, activitats i novetats del congrés, posteriorment es poden enviar certificats d’assistència, documentació annexa i altre informació post congrés.

 

CASOS D'ÈXIT

Assessoria Asfem

Assessoria Asfem
Assessoria Asfem
Client: Assessoria Asfem S.L.

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Disseny i creació de la web corporativa.
Aplicacions internes de gestió de continguts.
Creació intranet clients.

Veure Fitxa veure fitxa

Indeco Mai

Especialistes en llicències d'activitat

Motorman S.A.

Motorman S.A. Equipos de manutencion y pesaje industrial
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook