disseny i
desenvolupament web

CONGRESSOS I INSCRIPCIONS EN LÍNIA

En la realització de congressos, convencions i qualsevol esdeveniment s’intenta aconseguir una màxima participació per part dels assistents. Amb la vinculació de sistemes en línia permet afegir una comunicació prèvia, durant i posterior al congrés que dóna un valor afegit i una expansió més enllà dels propis assistents.

Es poden crear fòrums o grups de discussió prèviament al congrés on debatre sobre els diferents temes o taules rodones que es tractaran en el congrés, permetent preparar les exposicions i presentacions i animant d’aquesta manera als ponents en les seves exposicions.

Permet crear aplicacions en línia, com per exemple realitzar preguntes als ponents i on es poden anar recollint les diferents preguntes dels usuaris i fer una selecció per presentar el dia del congrés i respondre aquelles que es consideren més oportunes.

Amb les inscripcions en línia s’automatitza gran part del procés d’inscripció, on s’emmagatzemen les dades dels participants, les quotes, activitats i sessions de treball a les que participarà, fins i tot que puguin triar l’hotel i allotjament que es facilita als participants. Es creen gestors documentals i bases de dades per poder emmagatzemar totes les dades i crear interfícies

En cas de tenir quotes i preus associats es vincula tot el procés d’inscripció amb una passarel·la de pagament on es permet realitzar el pagament en línia, i d’aquesta manera assegurar la inscripció en el congrés. Es desenvolupen eines internes de gestió per a que els encarregats del congrés puguin administrar tots els participants, quotes i activitats seleccionades, imports abonats i pendents, etc.

Per la comunicació amb els participants es desenvolupen eines de difusió per correu electrònic o mailings, informant de la seva sol·licituds, programes, activitats i novetats del congrés, posteriorment es poden enviar certificats d’assistència, documentació annexa i altre informació post congrés.

 

CASOS DE ÉXITO

 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook