disseny i
desenvolupament web

MANTENIMENT WEB

El manteniment en un web és un factor clau que garanteix la bona continuïtat del web. S’ha d’evolucionar de la mateixa manera que evoluciona l’empresa, informar dels serveis actualitzats i no tenir un web desfasat i amb mala informació.

Desenvolupem eines de gestió de continguts CMS que permeten tenir actualitzat el web en tot moment i de forma online per a que no depengui de terceres persones i pugui tenir automàticament actualitzat en tot moment de forma fàcil i segura.

Realitzem migracions de dades i actualitzacions de sistemes per tenir el web amb les noves tendències i normatives i/o desenvolupant aplicacions per una millor facilitat i agilitat en el tractament de les dades.

Estudiem cada cas individualment, i suggerim la solució que s’adapta millor a les seves necessitats, analitzem operativitats, temps i costos i avaluem com pot afectar cadascuna de les possibles solucions. En tot moment es busca una col·laboració estreta entre el personal de l’empresa i els nostres experts per trobar la millor solució.

 

 

CASOS D'ÈXIT

Dis-electric - Distribuïdor de material elèctric

Dis-electric - Distribuïdor de material elèctric
Dis-electric - Distribuïdor de material elèctric
Client: Dis-electric

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online

Descripció:
Creació de la web corporativa.
Aplicacions internes de gestió de continguts: productes, ofertes, novetats, cursos, documentació i proveïdors.

Veure Fitxa veure fitxa

Aqua Point Maresme S.L.

Aqua Point Maresme - Serveis Integrals per a Comunitats

Cambra de Comerç de Barcelona

Blog Economia i Cultura
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook