presentació
sobre nosaltres

 

Lluert Serveis Telemàtics, S.L. és una empresa dedicada a oferir solucions informàtiques a la petita i mitjana empresa. Des del seu inici, en el 2001, ha anat creixent i consolidant-se com a empresa proveïdora de solucions integrals. Estem especialitzats en aplicacions, desenvolupament a mida i programació web. Durant la nostra trajectòria professional hem aconseguit una àmplia cartera de clients que confien amb nosaltres.

foto empresa

Cada projecte s’assumeix com un nou repte a assolir. Analitzem i estudiem cada cas de forma personalitzada. Busquem diferents propostes i les avaluem amb el client per obtenir  la solució que millor s’adapti a les seves necessitats, un cop analitzades i avaluades implementem les eines necessàries per aconseguir l’èxit desitjat.

En cada projecte apostem per una comunicació estreta i de confiança entre les diferents parts involucrades, es busca una participació activa amb el client en tot el procés de disseny, creació i implantació com posteriorment en el manteniment, millores i ampliacions.

El nostre objectiu és aconseguir millorar el seu negoci, oferint adaptacions, serveis i aplicacions integrades a la seva empresa per aconseguir agilitzar i optimitzar els processos en totes les àrees de l’empresa.

 

 
    Lluert Serveis Telemātics, S.L. - c/ Príncep Jordi 21-23 Esc. A Ent. 2a - 08014 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin   facebook