aplicacions de
marketing online

BLOGS - FÒRUMS

L'expansió del Web 2.0 ha popularitzat les pàgines web que destaquen la participació dels usuaris, s'aposta per una comunicació bidireccional amb els clients o navegants del web.

Es busca aquesta participació amb els usuaris, crear vincles entre ells, i aconseguir la seva fidelització, es demanen opinions, crítiques, es creen grups de discussió, debats, xarxes socials...

La utilització de Blogs en l'àmbit professional cada cop és més habitual, permet informar de les novetats, esdeveniments, etc. i millorar la comunicació amb els usuaris, possibles assistents o clients potencials que poden participar afegint els seus comentaris sobre els posts, crear les seves opinions i consultar els comentaris d'altres usuaris.

Els comentaris dels usuaris poden ser publicats de forma automàtica, o bé requerir una prèvia validació pel personal encarregat de gestionar el blog abans de ser publicat al web. Creem eines de gestió que poden avisar mitjançant un correu electrònic de la inserció de comentaris, per poder facilitar les tasques d'administració.

Per promoure la participació dels usuaris, per exemple en congressos, esdeveniments o actes creem els Fòrums o grups de discussió. Es creen diferents fils per potenciar la participació, separats per exemple com taules rodones o temàtiques, i segmentar millor els usuaris i temes a tractar.

Es poden crear preguntes, opinions, comentaris i que els usuaris puguin respondre o crear-ne de noves. La participació als grups de discussió es pot limitar a persones inscrites, o fer-les privades dins d'una àrea interna o extranet.

Totes les opinions dels usuaris queden emmagatzemades i poden ser consultades i modificades pels moderadors o responsables de la gestió dels continguts, permetent administrar fàcilment aquests fòrums.

 

 

CASOS D'ÈXIT

Activitats educatives complementàries per als centres docents d'Esplugues
Activitats educatives complementàries per als centres docents d'Esplugues
Client: Ajuntament d'Esplugues

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació web per l'elecció de les activitats a realitzar segones escoles i cursos.
Gestió interna de les activitats i de les diferents sol·licituts i l'estat de les mateixes.

Veure Fitxa veure fitxa

Annette Abstoss

Abstoss World Gastronomy

Casal La Salle

Casal La Salle
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook