aplicacions de
marketing online

SISTEMES DE GESTIÓ DE CONTINGUTS - CMS

Les sigles CMS provenen de l'anglès Content Management System, que traduiríem com Sistemes de Gestió de Continguts. Són sistemes que permeten mantenir i actualitzar el web de manera fàcil i còmode.

Des de Lluert creem els sistemes de gestió a través d'una àrea privada en format web, creem aplicacions específiques i personalitzades pels diferents apartats, i sempre orientades al client facilitant l'ús de la aplicació per a la persona encarregada d'administrar els continguts. No és necessari tenir coneixement de codi web (html) ni similars, creem aplicacions molt senzilles d'utilitzar i pensades per l'usuari que les utilitzarà.

Podem crear aplicacions específiques pels seus productes, establir-hi unes fitxes de disseny i automatitzar alguns processos per facilitar la tasca de l'administració dels continguts. Creem aplicacions addicionals que permeten vincular-ho amb passarel·les de pagament i crear una botiga virtual o comerç electrònic.

Interaccionem les fitxes amb presentacions multimèdia per crear un impacte visual més espectacular, i tot fàcilment administrable per l'encarregat de la gestió dels continguts.

Per crear una millor difusió podem crear aplicacions de notícies o newsletter que permeten arribar a un millor client potencial, o difondre mitjançant llistes de correu o mailings aconseguint informar de forma personalitzada.

 

 

CASOS D'ÈXIT

Setmana '09 de les Telecomunicacions a Catalunya

Setmana '09 de les Telecomunicacions a Catalunya
Setmana '09 de les Telecomunicacions a Catalunya
Client: Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Catalunya (COETTC)

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online

Descripció:
Creació i maquetació web.
Aplicacions de gestió i inscripcions online.

Veure Fitxa veure fitxa

IDFO

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació

José Manuel Baena Grupo S.A.

JMB Grup
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook