aplicacions de
marketing online

SISTEMES DE GESTIÓ DE CONTINGUTS - CMS

Les sigles CMS provenen de l'anglès Content Management System, que traduiríem com Sistemes de Gestió de Continguts. Són sistemes que permeten mantenir i actualitzar el web de manera fàcil i còmode.

Des de Lluert creem els sistemes de gestió a través d'una àrea privada en format web, creem aplicacions específiques i personalitzades pels diferents apartats, i sempre orientades al client facilitant l'ús de la aplicació per a la persona encarregada d'administrar els continguts. No és necessari tenir coneixement de codi web (html) ni similars, creem aplicacions molt senzilles d'utilitzar i pensades per l'usuari que les utilitzarà.

Podem crear aplicacions específiques pels seus productes, establir-hi unes fitxes de disseny i automatitzar alguns processos per facilitar la tasca de l'administració dels continguts. Creem aplicacions addicionals que permeten vincular-ho amb passarel·les de pagament i crear una botiga virtual o comerç electrònic.

Interaccionem les fitxes amb presentacions multimèdia per crear un impacte visual més espectacular, i tot fàcilment administrable per l'encarregat de la gestió dels continguts.

Per crear una millor difusió podem crear aplicacions de notícies o newsletter que permeten arribar a un millor client potencial, o difondre mitjançant llistes de correu o mailings aconseguint informar de forma personalitzada.

 

 

CASOS D'ÈXIT

ACGP- Associació Catalana de Gestió Pública

ACGP- Associació Catalana de Gestió Pública
ACGP- Associació Catalana de Gestió Pública
Client: ACGP

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació de la nova web de l'ACGP
Aplicacions de gestió de continguts
Intranets privades.

Veure Fitxa veure fitxa

Ajuntament d'Esplugues

Activitats educatives complementàries per als centres docents d'Esplugues

Assessoria Asfem S.L.

Redisseny Assessoria Asfem
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook