aplicacions de
marketing online

ENQUESTES I SISTEMES DE AVALUACIÓ

La creació d'enquestes en línia facilita conèixer què pensen els usuaris sobre els productes, serveis i altres aspectes que es considerin d'interès. Desenvolupem la interfície a mida del qüestionari per poder extreure fàcilment les valoracions i presentar informes, amb els resultats de forma esquemàtica o gràfica.

Els sistemes de avaluació es poden enfocar cap a valoracions de resultats o cap al desenvolupament de nous processos. La creació d'aquests sistemes en línia ens permet fer participar al personal o clients independentment del seu lloc de treball, podent aconseguir una resposta sobre la satisfacció dels usuaris per tot el món, i personalitzar-ho per idiomes, etc. segons ubicacions.

Creant les enquestes o sistemes d'avaluació via web es faciliten els processos de realització i posterior tractament de les dades. Al tenir emmagatzemades les respostes dels usuaris de forma centralitzada podem crear informes a temps real mostrant les dades parcialment i conèixer com van evolucionant al llarg de tot el procés.

D'altra banda mitjançant el format digital es pot arribar a realitzar enquestes en format anònim, evitant d'aquesta manera les possibles reticències del usuari a complimentar les preguntes que se li adrecen.

 

 

CASOS D'ÈXIT

Rucasa Mediterrània

Rucasa Mediterrània
Rucasa Mediterrània
Client: Rucasa Mediterrània

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online

Descripció:
Creació de la web corporativa.
Aplicacions internes de gestió de contingut.

Veure Fitxa veure fitxa

Ajuntament de Barcelona

Projecte Educatiu de Ciutat de Barcelona

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Catalunya (COETTC)

Setmana '09 de les Telecomunicacions a Catalunya
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook