aplicacions de
marketing online

DIFUSIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC - MAILING

La difusió per correu electrònic permet la distribució massiva d'informació entre múltiples direccions de correu simultàniament.

Creem una o vàries plantilles de correu electrònic a mida, on es pot informar de les novetats, esdeveniments, ofertes, productes, etc. que s'enllaça amb una base de dades de contactes i permet enviar aquella plantilla de correu de forma personalitzada i individualitzada a cadascú dels contactes.

La gestió es realitza mitjançant una aplicació en format web, molt intuïtiva i fàcil d'utilitzar, on qualsevol persona sense necessitat de tenir coneixements tècnics d'Internet és capaç de gestionar còmodament.

Depenent de la quantitat de contactes o la difusió que es vulgui realitzar es poden classificar per grups, temàtiques, categories, etc. i segmentar d'aquesta manera per blocs de persones i aconseguir una millor personalització del correu electrònic que s'envia.

Aquestes publitrameses es poden vincular a aplicacions de notícies o newsletter per poder difondre més ràpidament un cop estiguin publicades, i enviar automàticament la notícia a tots els contactes.

 

 

CASOS D'ÈXIT

db decibel - Ingeniería Acústica

db decibel - Ingeniería Acústica
db decibel - Ingeniería Acústica
Client: db decibel - Ingeniería Acústica

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació de la web corporativa.
Creació intranet dbonline.
Pasarel·la de pagament online.

Veure Fitxa veure fitxa

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

IV Conferència Internacional de Barcelona sobre Educació Superior

Orquestra de Cadaques

Concurs Internacional de Direcció de l'Orquestra de Cadaqués
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook