Novetats
i actualitat

Mobile World Congress - 25/02/2014

No podíem perdre'ns tampoc aquesta edició del Mobile World Congress.

Veure noticia

imatge de noticia

Conferència de Googleglass i xerrada sobre Wearable Technologies - 12/02/2014

Gràcies al Col·legi d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i a Jordi Boza de Itglass, hem pogut veure en viu el funcionament les Google Glass així com xerrar sobre Wearable Technologies o "coses que portes a sobre" com ara rellotes, roba inte·ligent, pulseres cardio, etc.

Veure noticia

imatge de noticia

Sessió Apple per a programadors - 28/01/2014

Participem en la sessió organitzada per Apps4BCN conjuntament amb Apple orientada a desenvolupadors de Apps i característiques mòbils.

Veure noticia

imatge de noticia

Desapareixerà el paper? - 19/12/2013

Fixeu-vos amb el públic, tots els assistents prenent notes amb els mòbils i tabletes!! Hem estat al congrés de les APPS organitzat per Barcelona Digital, al Cosmocaixa han estat 3 dies de xerrades, casos pràctics i anàlisis sobre el món de les aplicacions per a mòbils i tabletes. Hem pres nota de tot, o millor dit hem digitalitzat notes de tot! Desapareixerà el paper? O aquí al congrés erem tots uns frikis?

Veure noticia

imatge de noticia

Heu utilitzat els codis qr? - 19/12/2013

Hem assistit a les jornades de formació tecnològica del sector mobile organitzada per mTalent i el Mobile Word Capital Barcelona. Dins les quals destaquem la presentació de QR Planet, on ens explica com utilitzar els codis QR en una estratègia de comunicació. És interessant saber com utilitzar-los i aprendre a analitzar l'èxit de les campanyes.

Veure noticia

imatge de noticia

Participem a la Jornada eBusiness de la Cambra de Comerç de Barcelona - 22/10/2013

Assistim a les jornades organitzades per la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració de Numintec i Samsung.

Veure noticia

imatge de noticia

Lluert.mobi també per dispositius Apple - 18/10/2013

Ja teniu disponible l'aplicació Lluert.mobi també pels usuaris amb dispositius iOS. Recordar-vos que podeu gestionar la autoresposta de email, enviar-nos incidències directament i estar informats de les nostres novetats

Veure noticia

imatge de noticia

Patrocinem la 12a Diada de les Telecomunicacions - 26/09/2013

Un any més patrocinem i donem suport a la 12a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya. Organitzada pel COETTC i que tindrà lloc el proper 26 de setembre al CosmoCaixa (c/Isaac Newton, 26 Barcelona).

Veure noticia

imatge de noticia

Aplicacions per a mòbils - 09/09/2013

Estem contents d'informar-te que Lluert inicia una nova branca empresarial enfocada a la mobilitat.

Veure noticia

imatge de noticia

Assistim al BIZbarcelona - 06/06/2013

Assistim al BIZbarcelona - solucions per a pimes i emprenedors

Veure noticia

imatge de noticia

Asistim al Workshop de Dell - 15/09/2010

Assistim al Workshop de Solucions Intel·ligents d'Infrastructura para la Era Virtual. Dell amb la col·laboració de Intel i Microsoft organitza aquest Workshop presentant un conjunt de solucions per integrar a les noves tecnologies per la nova "era virtual".

Veure noticia

imatge de noticia

Ampliem i millorem infraestructures de dades - 25/08/2010

Seguint les tasques de millores dels nostres serveis, hem apostat per una ampliació i millora de les nostres infraestructures de dades: Hem unificat la ubicació física de les màquines per un millor control i manteniment dels sistemes. Disposem ara d'una connectivitat entre els diferents servidors a velocitat de GIGABYTE (GB), que ens permet una monitorització i backups d'alta velocitat entre els diferents sistemes. S'ha millorat també la connectivitat a internet ampliant a 3MB simètriques dedicades d'ample de banda. Hem instal·lat un nou sistema de tallafocs (firewall) que ens permet gestionar de forma unificada totes les connexions als diferents sistemes i controlar millor els diferents atacs que es produeixen.

Veure noticia

imatge de noticia
 
    Lluert Serveis Telemàtics, S.L. - c/ Príncep Jordi 21-23 Esc. A Ent. 2a - 08014 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin   facebook