Aplicacions
per a l'empresa

GESTIÓ DE RELACIÓ AMB ELS CLIENTS – CRM

Les sigles CRM provenen de customer relationship management, i es podria traduir com gestió de relació amb els clients. Un CRM és un sistema que permet gestionar i personalitzar per cada client totes les seves dades, ja que aquests no es conformen només en tenir un bon producte o servei sinó que puguin satisfer les seves necessitats en qualsevol moment, fins i tot abans que les demanin.

El desenvolupament i implementació d’un CRM facilita la fidelització del client i a la vegada permet personalitzar ofertes, dades d’interès, intercanvi d’informació. etc., en definitiva aconseguim les eines per crear estratègies de negoci basades en cadascun dels clients.

Amb la creació d’aquest sistema es pot extreure informació sobre quins productes interessen més a cada client, la quantitat de productes i quins imports acostuma a gastar, tenir informació sobre incidències que hi ha hagut, ofertes anteriors realitzades, etc. i permetre crear un perfil del client cada cop més complert i atendre’l de forma personalitzada.

A nivell empresarial i comercial es poden extreure ràtios per saber quins productes són més rendibles, quin marge es té en tot moment de cada producte, podent segmentar-ho per clients, per grups, etc.

Amb aquests sistemes permetem centralitzar les dades i poder extreure comparatives de forma unificada, facilita eines per crear estratègies comercials i poder avaluar i fer un seguiment dels marges, productivitat i cartera de clients.

La implementació d’aquests sistemes acostumem a realitzar-la de forma esglaonada, començant per unes necessitats bàsiques i anar ampliant l’aplicació segons les necessitats, en qualsevol cas cal preveure on es vol arribar per poder dimensionar el sistema correctament permetent una escalabilitat futura aconseguint adaptar el sistema als diferents canvi dins el seu negoci.

Programem els sistemes de CRM per utilitzar-los en interfícies web, facilitant la màxima compatibilitat amb diferents plataformes i sistemes operatius (Windows, Mac (Apple), Linux, etc.), permetent treballar des de ordinadors, portàtils, agendes, mòbils, etc. simultàniament sobre el sistema, i donant unes funcionalitats addicionals en el marc de Web 2.0 on permeten millorar les comunicacions amb els clients, actualitzacions immediates de les dades i formes de visualització personalitzades pels comercials, clients, directius, etc.

Es poden vincular i integrar fàcilment amb altres sistemes de gestió com ara solucions de planificació de l'empresa – ERP, sistemes de enviament de butlletins electrònics – MAILING, aplicacions de comunicació amb proveïdors - extranet, o fins i tot automatitzacions de comunicació de màquines - M2M.

 

CASOS D'ÈXIT

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
Client: IDFO

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació de la web corporativa.
Aplicacions internes de gestió de continguts.

Veure Fitxa veure fitxa

Hierros Llopart

Hierros Llopart

Hallotex

Hallotex
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook