Aplicacions
per a l'empresa

PLANIFICACIÓ DE RECURSOS EMPRESARIALS- ERP

Les sigles ERP provenen de l’anglès enterprise resource planning i es podria traduir com planificació de recursos empresarials. L’ERP és un sistema de gestió que permet controlar els processos i producció de la seva empresa de forma àgil i ràpida.

Separem l’ERP en diferents mòduls depenent dels processos de la seva empresa, com ara compres, vendes, estocs, producció, tresoreria, logística, recursos humans, comptabilitat, etc.

La clau del ERP és aconseguir interconnectar els diferents processos, relacionar totes les dades entre departaments i vincular-les totes en un sistema integral que permetrà la gestió de tota l’empresa.

Al separar l’ERP en mòduls aconseguim una flexibilitat i escalabilitat que facilita el creixement i continuïtat de l’aplicació i s’adapta als moviments i canvis que es produeixen dins la seva empresa.

L’objectiu és poder centralitzar les dades i unificar-les en un sol sistema que asseguri la integritat de les dades, permetre realitzar còpies de seguretat fàcilment i tenir un control fiable de totes les dades.

Podem implementar un ERP tant dins com fora de la xarxa que disposi, depenent de les sucursals o delegacions de treball i la mobilitat que es necessiti integrarem el sistema central en una xarxa o una altra, implementant-ho en xarxes internes o bé en centres de dades (datacenters) externs amb una connexió a internet d’alta capacitat.

Desenvolupem i preparem els sistemes ERP per utilitzar-los en un entorn web que assegura la compatibilitat amb diferents plataformes i sistemes operatius (Windows, Mac (Apple), Linux, etc.), permetent treballar des de ordinadors, portàtils, agendes, mòbils, etc. simultàniament sobre el sistema.

Aconseguim  vincular amb èxit l'ERP amb els sistemes de relació amb els clients – CRM – i proveïdors – Extranet, per a que es pugui accedir al sistema i intercanviar dades, consultar l'estat de comandes, factures, etc.

 

CASOS D'ÈXIT

Hierros Llopart

Hierros Llopart
Hierros Llopart
Client: Hierros Llopart

Tipus:
Intranets, extranets i campus virtuals
Manteniment d'equips

Descripció:
Aplicacións de gestió empresarial - ERP
Gestió de Relació amb els clients - CRM
Eines de planificació i producció

Veure Fitxa veure fitxa

IDFO

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació

Orquestra de Cadaques

Orquestra de Cadaqués - Gestió Gires i contactes
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook