Aplicacions
per a l'empresa

COMPARTIR EXTERNAMENT LA INFORMACIÓ – EXTRANET

El concepte de extranet prové de Extended Intranet, seria com extendre part de la Intranet d’una empresa a usuaris que no hi pertanyen, és a dir, és una infraestructura pública de comunicació que permet compartir de forma segura part de la informació d’una empresa amb els seus clients, proveïdors, socis o empreses col·laboradores.

Al crear aquest tipus de sistemes extenem les eines de gestió de la informació fora de la seva pròpia empresa, establint col·laboracions amb altres empreses i clients que faciliten el flux de informació i afegeixen uns serveis addicionals al seu negoci.

Cal remarcar que es tracta d’una xarxa privada, on les comunicacions es realitzen de forma segura i la dotem de mecanismes de privacitat i autenticitat per garantir i compartir la informació.

Molt utilitzat per exemple en la gestió de compres i vendes amb empreses proveïdores i clients, on es poden oferir serveis addicionals per facilitar les gestions comercials de l’empresa, incorporant-hi per exemple catàlegs de productes, ofertes per a clients, informacions tècniques de productes, seguiments i estats de comandes, factures, etc.

Amb una extranet facilitem la col·laboració entre empreses, permetent desenvolupar projectes conjuntament, compartir documents, actes i reunions, etc. que faciliten la gestió de projectes i obren noves vies de negoci.

Desenvolupem les extranets en diferents mòduls o apartats i hi afegim mecanismes d'administració que s’encarreguen de permetre o no l’accés a cadascun dels apartats que la formen, diferenciant l’accés per exemple per perfils, departaments, etc.

Es fàcil vincular-ho i integrar-ho amb solucions de planificació empresarial – ERP, o sistemes de gestió de relació amb els clients – CRM, que ens permeten unificar i avaluar totes les dades.

 

 

CASOS D'ÈXIT

HappyPunt

HappyPunt
HappyPunt
Client: HappyPunt

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Aplicacións de gestió empresarial - ERP
Gestió de Relació amb els clients - CRM
Eines de planificació i producció

Veure Fitxa veure fitxa

Orquestra de Cadaques

Orquestra de Cadaqués - Gestió Gires i contactes

BITAC

Bitac - Banc Identificació Tècniques Analítica Clínica
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook