Aplicacions
per a l'empresa

COMUNICACIONS MÀQUINA A MÀQUINA – M2M

L’ús de les noves tecnologies en els processos empresarials és cada cop més habitual, les comunicacions màquina a màquina M2M permeten realitzar tractaments automatitzats en aquests processos reduint temps, costos i ampliant els serveis.

La comunicació entre màquines es realitza de forma telemàtica, emprant xarxes privades, comunicacions sense fils i altres sistemes que permeten una interacció entre les màquines.  Per exemple l’enviament d’etiquetes per lectors de codis de barres, detectors de posicionament, o recepció de dades mitjançant qualsevol aparell electrònic, donaran a les aplicacions de gestió internes unes noves operativitats que facilitaran l’ús i automatització de les mateixes.

Podem connectar les màquines de fabricació a la xarxa i automatitzar les tasques de producció mitjançant les eines de planificació de l'empresa – ERP, permetent disposar de calendaris i tasques de seguiment de les màquines i simplificar les tasques de planificació automatitzant processos.

Avui les màquines disposen de sistemes implementats que permeten enviar informació sobre la venda, estoc de material, estat de la màquina, etc. Recollint aquestes dades i vinculant-les als sistemes de gestió propis podem tenir totes aquestes dades unificades i tenir un control exhaustiu de tots els processos i estats
dels mateixos a temps real.

Algunes màquines permeten també un control remot de les mateixes, podent realitzar la producció de forma automatitzada mitjançant les eines de planificació empresarial, i gestionar-les des de qualsevol lloc, fins i tot des de fora de l’oficina.

 

 

 

CASOS D'ÈXIT

Bitac - Banc Identificació Tècniques Analítica Clínica
Bitac - Banc Identificació Tècniques Analítica Clínica
Client: BITAC

Tipus:
Disseny i desenvolupament web
Aplicacions de Marketing online
Intranets, extranets i campus virtuals

Descripció:
Creació d'una intranet per la gestió i traducció de les diferents proves clíniques entre laboratoris.

Veure Fitxa veure fitxa

Procom UAU

Savia Expand Club

IDFO

IDFO - Institut per el desenvolupament de la Formació i l'Ocupació
» Veure altres casos d'èxit
 
    Lluert Serveis Telemàtics - c/ Marquès de Campo Sagrado 8, Local 2 - 08015 Barcelona - Tel. 93 533 16 51 - info@lluert.net - Avís Legal - Certificats           linkedin facebook